Παρασκευή, Μαΐου 19, 2006

Eurovision Ημιτελικοί

..Δεν άντεξα τον πειρασμό, όλη η οικογένεια είχε κάτσει να το παρακολουθήσει και παρόλο που είμαι στην άλλη άκρη του σπιτιού και είχα απορροφηθεί από το διάβασμά μου τα επιφωνήματα και η περιέργειά μου με κάλεσαν μπροστά στην τηλεόραση..
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα παρακολούθησει τίποτα τον τελευταίο καιρό, ούτε καν το "δικό" μας βισσικό τραγούδι και φυσικά δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό από ότι άλλες χρονιές.. Χώρες με την κλασσική συνταγή -θέαμα,καλό τραγούδι, ωραία γκόμενα- χώρες που πάνε να υποστηρίξουν ένα χάλια τραγούδι μόνο με την παρουσία καλλονών, χώρες με το σταυρό στο χέρι και χώρες που πάνε να πρωτοτυπήσουν, αφού δεν έχουν κάτι χάσουν.. Εξάλλου όσο πιο κοντά θεωρείς ότι είσαι στην κορυφή τόσα πιο πολλά επενδύεις..
Είδα το τρίπτυχο μπούτι-κώλος-βυζί σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις, αρκετά βελτιωμένες αλλά πολύ κλισέ .. Και διαπίστωσα ότι ναι μεν κάθε χρόνο μειώνονται τα εκατοστά του υφάσματος από κάτω προς τα πάνω, αλλά με αποτέλεσμα να δω να βγαίνουν στο τέλος και με κορμάκια, δηλαδή ένα ίχνος φούστας μόνο να κρέμεται από πίσω (που σαι zouri να αποθανατήσεις τις στιγμές..) έλεος!
Αλλά θέλω να σταθώ στη φετεινή πρωτοτυπία-πρωτοβουλία που για μένα δεν είναι η Φινλανδία, (νομίζω και πέρσι είχαν εμφανισθεί ροκ-μεταλλάδες) παρόλο την εντυπωσιακή-θεατρινίστικη εμφάνισή τους.. Η πρωτοτυπία κι όλο το ζουμί της σημερινής βραδυάς στάθηκε στη Λιθουανία χώρα που έχει βγει για 2 χρόνια τελευταία (I thnik so) και η οποία ήρθε με ένα σαρκαστικό παιδικό τραγουδάκι που γελοιοποιεί τη Eurovision απλά με 5 λέξεις... "We are the winners!Vote!" Μπορώ να πω ότι ήταν απολαυστικοί, ήταν κωμικοί,ήταν σαρκαστικοί, ήταν "όχι eurovision" ίσως και περισσότερο eurovision από ότι μπορώ αυτή τη στιγμή να συνειδητοποιήσω..κι επειδή με έκαναν να γελάσω, έβαλα το bro να τους ψηφίσει (σιγά μη ξόδευα εγώ..χαχα) και τελικά φαίνεται δεν ήμουν η μόνη..Πέρασε λοιπόν, φαντάζεστε να βγει και πρώτη? ΘΑ θελα να ακούσω μετα τους σχολιασμούς όλων των υπόλοιπων χωρών..(Τατιάνηδων και Λαμπίριδων,κτλ)
Α και φυσικά η Ανέτ έφαγε μαύρο..
Αυτά τα ολίγα

8 σχόλια:

Elemental_Nausea είπε...

Lordi δαγκωτό ρε!Αν και δεν παρακολούθησα όλη την εκπομπή,είδα μόνο τους Lordi.Αν και το τραγούδι δεν με ενθουσιάσε,δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο βασικά για τα δικά μου γούστα,αλλά τουλάχιστον είναι πιο πρωτότυπο απο τα άλλα, καθώς και η όλη τους εμφάνιση.Του χρόνου προτείνω να στείλουμε κανένα απο τα δικά μας metal συγκροτήματα :P

Mari-R1 είπε...

1on to fadastika oti tha soy aresoyn 2on enw oi dikoi moy efriksan skeftika oti to akoysma den einai toso death kai evil oso thelane na fainontai..poia metal bands exoyme emeis?:P

Elemental_Nausea είπε...

Επειδή δεν μου έρχονται όλα τώρα σου αναφέρω ενδεικτικά τα παρακατώ

Rotting Christ
Nightfall
Naer Mataron
On Thorns I Lay
Sun Of Nothing
The Elysian Fields
Inveracity
Astarte κλπ....

Για να κλείσω την ενημέρωση σχετικά με την ελληνική metal σκηνή της χώρας μας,έχουμε περίπου 500 συγκροτήμα,άλλα πιο γνωστά και άλλα πιο άγνωστα

Elemental_Nausea είπε...

Είναι και αυτό μια λύση!Εναλλακτικά και τους αδελφούς Κατσάμπα!

ptwsh είπε...

Γέλασα με όλα τα παραπάνω. + Της Ισλανδίας που τη γιουχάρανε...

Mari-R1 είπε...

ΖΩ-ΖΩ, ΖΩ-ΖΩ, ΖΩ-ΖΩ , α ρε sourfou δίνεις έναυσμα για νέα καλλιτεχνικά ακούσματα (και το τραγούδι που θα στείλουμε θα λέγεται LIVE-LIVE) οι brothersKatsaba θα αναμετρηθούν με τη ΖΩΖΩ αλλά χάρη στην τσαχπινιά της και τα 2μετρα πόδια της θα χάσουν την πρόκριση για 105,5 ψήφους..

Unknown είπε...

το ξανάγραψα,λίγα για τη ζωζώ.Έτσι κι αλλιώς,ηλικιακά από τη Βίσση δεν πολυαπέχει..
Μα μαύρο στο τροφαντό μπούστο της Ανέτ;

Mari-R1 είπε...

έλα ντε..ανησυχώ..Πού είναι οι άντρες?