Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2007

Με μια έξοδο 2 ταριφόνια

όταν κάποιος γεννιέται γύφτος μάλλον πεθαίνει και γύφτος.. Και με την έννοια γύφτος δεν έννοω τη φυλή των αθίγγανων αλλά των κιτρινιάρηδων "φίλων" μας..

Σάββατο 22.00: Ανασηκώνω διστακτικά το χέρι μιας και κανένα από τα ταξί που ξεπροβάλλουν στο βάθος δεν έχουν ελεύθερη τη σημαία..Από την άλλη ως βιαστική και κλασσικά αργοπορημένη, λέω να δοκιμάσω την τύχη μου..Πράγματικα ταρίφας σταματάει -έχοντας ήδη άλλη μια πελάτισσα στο πίσω κάθισμα-, παίρνει εμένα που οδεύω προς Κολώνακι (από Πατησίων) και ταυτόχρονα μια τρίτη κυριούλα που πάει Αλεξάνδρας..Ξαφνιάζομαι ολίγον και του λέω "βολεύει?" Ναι ναι, απαντάει σίγουρος, θα μπούμε από Ιπποκράτους και φτάσαμε..Επειδή με γυροφέρνει και μια ίωση και δεν έχω πολλές δυνάμεις, λέω χαλάλι..Δεν κοιτάω αμέσως το ρολόι, μιας που το χε επιτηδευμένα κρυμμένο στον καθρέφτη, κι όντας στη θέση του συνοδηγού μου ήταν δύσκολο να το εντοπίσω..Με συμβουλεύει να βάλω Ζώνη σε Προστακτικό αλλά πάντα ευγενικό τόνο :P αλλά ταυτόχρονα ανάβει και το τσιγάρο του χωρίς βέβαια να πάρει την άδεια κανενός- στα τέτοια του αν εγώ κόντευα να πάθω ασθματικό σύνδρομο από το βήχα..Με το που αδειάζει τις υπόλοιπες κυρίες, του επισημαίνω με ήπιο τόνο "ότι μάλλον κάναμε κύκλο τελικά".. Δε με παίρνει όμως να μιλήσω μιας και το αποδέχτηκα τελικά , σκέφτομαι..Το ρολόι έχει γράψει 4.70 αλλά μπήκα όταν έγραφε περίπου 2..Τον ρώταω πόσα χρωστάω "4 ευρώ"..μετράω τα ψιλά μου κι έχω 3.90 και το άλλο νόμισμα μετά ήταν 50ευρω..Και κάνω την αφελή ερώτηση "Έχω 3.90 σε ψιλά και μετά 50ευρώ" που κανονικά δε θα πρεπε καν να τον ρωτήσω ..αλλά ως όψεται η ευγενική μου φύση..:) Και ο ΓΥΦΤΟΣ προτίμησε να πάρει το 50ευρω και να μου δώσει ρέστα..για 10 ολόκληρα λεπτά, τα οποία μου τα είχε υπερκοστολογήσει.. Και μόνο που σκέφτομαι ότι η προηγουμενη από μένα του δωκε και παραπάνω 40 λεπτά συγχίζομαι..

Σάββατο προς Κυριακή επιστροφή με διπλή ταρίφα (ακολουθούμε αντίστροφη πορεία): Κιτρινιάρης νο2 σταματάει συνοδευόμενος από όμορφη παρέα παρευρισκόμενη στη θέση του συνοδηγού.. Ξανθούλα ξινισμένη μάλλον ανατολικού μπλοκ με μούτρα "τι τη θέλω τη ζωή μου, για να τη βγάζω νυχτιάτικα στους δρόμους!" και ελληναράς ταρίφας με το χαμόγελο ως τα αυτιά "τι γκόμενα κουβαλάω εγώ ο μάγκας..κι ας μου κάνει και τη δύσκολη" Και σουξου μούξου μαντάλακια..Όλο να της ρίχνει ματιές, να της μιλάει..αυτή τίποτα..ακάθεκτη, παγωμένη να κοιτάει το απόλυτο κενό -ευθεία.. Φτάνουμε γρήγορα κάτω από το σπίτι το ρολόι έχει γράψει 3.10 ΑΚΡΙΒΩΣ..(και με διπλή ταρίφα έτσι?!) Αποφασισμένη αυτή τη φορά ότι δε θα μου φάνε ούτε λεπτό, δίνω 5ευρω και 10 λεπτά και περιμένω ρέστα 2ευρω..Γυρνάει ο τύπος τα βλέπει και μου λέει κράτα θα σου δώσω εγώ ρέστα (όλοι μια μανία σήμερα να ξεφορτωθούν τα ψιλά τους..) και παίρνει μόνο το 5ευρω και μου δίνει κάτι νομίσματα..τα κοιτάω στο αμυδρό φως και είναι 1.40!!!
-"Εμ συγγνώμη τι είναι αυτά??!!!!"
-"Ε πόσα σου έδωσα"....ψάχνει λίγο ακόμα και μου δίνει άλλα ολόκληρα 20 λεπτά
-"Καλά με δουλεύετε? Το ρολόι έχει γράψει 3.10!"
Ξαναψάχνει με φανερά δύστροπο και δυσανασχετημένο ύφος - τι θέλει και αυτη πάλι!! δε μπορούσα να βρω κανένα κουτορνίθι ή κανένα μεθυσμένο παιδαρέλι - και μου δίνει άλλο ένα 20λεπτο..
Και τελικά έφυγα οργισμένη έχοντας πληρώσει 3.20 και με βγαλμένο τον αδόξαστο και την πίστη και όλα τα συγγενή θρησκευτικά ανάποδα..

Και δεν είναι τα 10 λεπτά..αλλά η κοροϊδία των ανθρώπων! Αλλά αυτοί που θέλουν να κοροϊδεύουν και να παίρνουν, δε ξέρουν και να δίνουν.. Και οι γύφτοι στα λεφτά είναι και τσιγγούνηδες στη ψυχή..γι αυτό λέω μια ζωή θα το πληρώνουν..

3 σχόλια:

zero είπε...

Ναι, εχεις δικιο, το εχουν παρακανει.
Στραβωσες ε?

Samael είπε...

Ταρίφες , δικηγόροι , δημοσιογράφοι είναι οι 3 χειρότερες "φάρες".
Ωραίο blog.

ΥΓ.Θα σε βάλω ως link στο δικό μου , αν θες βάλε με κι εσύ να τα λέμε...

珊珊李 είπε...

一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫